Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Βραβεύτηκε ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Χρυσοβίτσα, την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, στην κοινωνία και στο τόπο μας οι:
   Ο πρόεδρος του Αίολου Αστακού Αποστόλης Πανταζής, ο προπονητής Μιχάλης Κουταλιανός και οι μπασκετμπολίστες του Αίολου Αστακού, ο π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος  και ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης.
Δείτε βίντεο και φωτο.....
O Πάτερ Βασίλειος Πόπης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πολιούχου Πειραιά που βραβεύτηκε για το κοινωνικό και πνευματικό του έργο απο τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνη.
      Ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης κατάγεται από το Αγράμπελο Ξηρομέρου. Τιμά τον τόπο μας και λαμπρύνει με την όλη του παρουσία τον κόσμο της Εκκλησίας. Άξιος στα ιερά του καθήκοντα, ικανότατος ιερέας είναι πολύ αγαπητός στην Πειραϊκή και στη Ξηρομερίτικη κοινωνία και όλοι μιλούν με σεβασμό. Είναι γνωστή σε όλους μας η ανιδιοτελής αγάπη του, το κοινωνικό του έργο και η προσφορά του, τόσο στο Πειραιά όσο και στη γενέτειρα πατρίδα του, το Ξηρόμερο. 
     Ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου, ευχήθηκε για την εκδήλωση καλή επιτυχία και αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον δένουν με τη Χρυσοβίτσα και αυτοί είναι η αγάπη του κόσμου, ότι βαπτίστηκε στη εκκλησία της Χρυσοβίτσας, ότι ο πατέρας του υπηρέτησε σαν αγροφύλακας στο χωριό και ότι ο παππούς του κατάγονταν από το χωριό Χρυσοβίτσα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: