Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Αγράμπελο : Ετοιμασίες για το Πάσχα


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο χωριό μας για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.
Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αγραμπέλου Τάγκας χρ. Δημήτριος καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Μπολίκας Δημήτριος αλλά και ο ταμίας του συλλόγου Καμπέρης Δημήτριος βρίσκονται τις μέρες αυτές στο πανέμορφο χωριό μας και το ετοιμάζουν έτσι ώστε να ντυθεί στα γιορτινά.....
 
Ο αντιδήμαρχος του Δήμου  Ξηρομέρου Κος Λαινάς κων/νος μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο χωριό μας και να έχει μια ευχάριστη συζήτηση με κατοίκους του χωριού μας για διάφορα θέματα.
Με την βοήθεια του δήμου Ξηρομέρου ξεκίνησαν οι καθαρισμοί των χόρτων, θα ακολουθήσει το άσπρισμα σε όλα τα στενά του χωριού καθώς και άλλες εργασίες έτσι ώστε το μικρό μας το χωριό να είναι έτοιμο να υποδεχθεί για άλλη μια φορά τους οικείους και φίλους του χωριού. 
Επίσης έγιναν επαφές και με τους τοπικούς προέδρους άλλων δημοτικών διαμερισμάτων συζητήθηκαν διάφορα θέματα και διαπιστώθηκε η διάθεση όλων να υπάρχει μια καλή συνεργασία.
Δείτε όμορφες φωτογραφίες από τις εργασίες αλλά και από την επίσκεψη μας στο πανέμορφο πηγάδι του χωριού μας ,που είναι μέσα στα σχέδια μας για την ανάδειξη του.



Eπίσκεψη μας στο πανέμορφο πηγάδι του χωριού μας,που είναι μέσα στα σχέδια μας για την ανάδειξη του.





Agrampelo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: