Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Στην όμορφη Ηγουμενίτσα ο γάμος της Αριάδνης Πόπη


Την όμορφη  Ηγουμενίτσα διάλεξαν για να δέσουν τα δεσμά της ευτυχίας τους, ο Αθανάσιος Μουράτογλου και η Αριάδνη Πόπη κόρη του χωριανού μας Πρωτοπρεσβύτερου Βασίλειου Πόπη. Ο γάμος τους έγινε στο Εξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής Πλαταριάς το Σάββατο 30 Ιούλιου 2011 και ώρα 19:30 μ.μ......


 Στο γάμο συμμετείχαν πολλοί φίλοι και δεκάδες Αγραμπελιώτες . Παρευρέθησαν και ευλόγησαν το μυστήριο του γάμου του Αθανασίου και Αριάδνης ,Οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες: Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ Νεκτάριος  ο οποίος μίλησε θαυμάσια με πατερική θεολογία για το γάμο και την οικογένεια, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλος ο ποιος με πολύ αγάπη ήρθε από την Δράμα  στην  Ηγουμενίτσα  και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος καί Ιθάκης κ.κ  Θεόφιλος ο οποίος συνδέετε από πολλών ετών με την οικογένεια του πατέρα Βασίλειου. Παρευρέθη ο πατήρ Ευστάθιος καλταπανίδης ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Παραμυθίας κ.κ Τίτου, Ο πατήρ Χρήστος Τζανουδάκης συνεφημέριος του πατρός βασιλείου στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιώς επίσης και πολλοί Ιερείς. Ακόμα παρευρέθη η ευσεβέστατη δωρήτρια του Αγίου Ιλαρίων Κερατέας  κ. Αναστασία Βράκα.
  Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Κόκκινος Βράχος  και  μαζί τους μοιράστηκαν τη χαρά αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας της ζωής τους, εκατοντάδες συγγενείς, και φίλοι, οι οποίοι ευχήθηκαν στους νεόνυμφους «βίον ανθόσπαρτον».
 Ευχόμαστε στο ζευγάρι να έχει μία ευτυχισμένη ζωή..
































Δεν υπάρχουν σχόλια: