Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης.
























Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "Χριστόδουλος Παμπλέκης, τη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010, στο Αρχοντικό της Φωτεινής Λ.Βουλιαγμένης 318 τόσο από άποψης προσέλευσης κόσμου όσο και από άποψης διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η αίθουσα του κέντρου κατακλύστηκε από τους συγχωριανούς και τους φίλους και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.
Οι Μπαμπινιώτες για μια ακόμα φορά έδωσαν το παρόν με τη δυναμική τους παρουσία και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με έντονο το Μπαμπινιώτικο χρώμα να πλανάται παντού. Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την πίτα ευλόγησε o Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Κων. Πόπης, Προϊστάμενος Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά (από το Αγράμπελο) ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι. Ο πρόεδρος του συλλόγου Μπενέκος Σπύρος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, και ευχήθηκε υγεία και πρόοδο για το 2010.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, οι Βουλευτές Μακρυπίδης Αντρέας και ο Καραγκούνης Κώστας και ο πρόεδρος το Τ.Σ Μπαμπίνης. Ζαρκαδούλας Θεόδωρος. Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο Πρωτοπρεσβύτερος, ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, οι Βουλευτές Μακρυπίδης Αντρέας, και ο Καραγκούνης Κώστας, ο πρόεδρος το Τ.Σ Μπαμπίνης Ζαρκαδούλας Θεόδωρος.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου Θεοδώρου Γεώργιος ο Δάσκαλος Τσαμπαλίκας Μιχαήλ που ήταν στο χωριό μας το 1999, εκπρόσωπος του βουλευτή Κουρουμπλή Παναγιώτη ο Κουνέλης Χαράλαμπος ο δημοσιογράφος Πάστρας Γεώργιος ο συγγραφέας Μπερερής Διονύσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, Τσέλιος Γεώργιος και από το Σύλλογο Αετού ο Ντέμος Διονύσης ο Ντέμος Κώστας και η Βαλλιάνου Δήμητρα. Χαιρετισμό για την εκδήλωση μας έστειλαν ο Βουλευτής Σταμάτης Δημήτριος και ο Ιερέας Αστακού Τέγας Δημήτριος ευχαριστούμε και τους συγχωριανούς μας που ταξίδεψαν για να παραβρεθούν στην χοροεσπερίδα του συλλόγου την Θεώνη Βλαχάκη που ήρθε από το χωριό και τον Άρη Mπιτσώρη που έσπασε τα μπλόκα των αγροτών για να είναι κοντά μας
Για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Μπαμπίνης κατέγραψε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του, από άποψη οργάνωσης, εξυπηρέτησης και ψυχαγωγίας. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν σε μια ακόμα επιτυχία του Συλλόγου Μπαμπινιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: